Rendelési feltételek

Megvásárolható termékeink, szolgáltatásaink köre és feltételei

Webáruházunkban alkohol tartalmú italokat forgalmazunk, ezért a weblapra történő belépés, és termékeink megrendelése csak a 18-ik életévét betöltött személyek számára engedélyezett!

A termékeknél megjelenített fotók csak illusztrációként szolgálnak, a valóságtól eltérhetnek.

A megjelenített termékek megrendelhetőek a webáruházunkból, illetve kereskedőinken keresztül is. A feltüntetett bruttó árak kizárólag a webshopon keresztül történő megrendelés esetén érvényesek, és tartalmazzák az ÁFA összegét (borok esetén 27%-ot).

A megrendelés feltételei

A termékek megrendelése regisztrációhoz kötött. A regisztráció előnye, hogy amennyiben legközelebb is szeretne tőlünk rendelni, adatait nem szükséges újból megadnia, azokat csak meg kell erősítenie.

Regisztrált ügyfeleinknek a szállítási és számlázási cím módosítására minden megrendeléskor van lehetősége.

A regisztráció nem vesz igénybe pár percnél több időt. A rendelkezésünkre bocsájtott személyes adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk ki. Erről bővebben az Adatkezelési Nyilatkozatban olvashat.

Áru megrendelésének folyamata

1. A webshop oldalán rákattint az Önt érdeklő termékre, ez által eljut a termék adatlapjára, ahol megtekintheti annak leírását, és a termékről készült képeket.

2. A termék adatlapján kiválaszthatja a megvásárolni kívánt mennyiséget (alapesetben ez egy egységnyi termék), majd a „Kosárba tesz” gomb megnyomása után eljut a bevásárló kosarához, és megtekintheti annak tartalmát.

3. A Kosár oldalon Ön megadhatja vagy megváltoztathatja számlázási/szállítási címét, vagy bejelentkezhet felhasználónevével és jelszavával, ha ezt még nem tette meg. Ugyancsak itt írhat üzenetet nekünk, például a kiszállítás időpontjával kapcsolatban.

A Kosár oldalon van lehetősége arra, hogy tovább menjen a pénztárhoz az „Indulás a pénztárhoz most” gombra kattintva, vagy visszatérjen a webshopba a „Tovább vásárolok” linkre kattintás után.

4. Visszatérve a webshopba járjon el ismét az 1.-es pontban leírtak szerint.

5. Az „Indulás a pénztárhoz most”-ra kattintás előtt el kell fogadnia a szolgáltatási feltételeket.

6. A pénztár oldalon a mennyiség átírásával, és a sárga nyilakra kattintva van lehetősége módosítani a megvásárolni kívánt termék mennyiségét, vagy a kék hengerre kattintva tud törölni tételt/tételeket a kosarából. Amennyiben mindent rendben talált a „Megrendelés megerősítése” gombra kattintva tudja véglegesíteni a vásárlását.

7. A rendeléséről rendszerünk Önt egy automatikus e-mailben tájékoztatja.

A megrendelés akkor válik élővé ha azt az ügyfélszolgálatunk e-mailben visszaigazolja.

A megrendelt termékeket a csomag átvételekor a futárnak készpénzben kell kifizetni.

Szállítási feltételeink, díjaink

A megrendelést megerősítő levelet a regisztrációkor megadott e-mail címére küldjük. A megrendelés csak az általunk kiküldött megerősítő levéllel válik érvényessé.

A webshopon keresztüli rendelés esetén kiszállítást kizárólag Magyarország határain belül vállalunk.

A szállítási díjat a rendelés értéke határozza meg. 20ezer Ft vagy efeletti rendelés esetén a kiszállítás díjmentes, míg 20ezer Ft alatt 2000 Ft.

Budapesti cím esetén reggel 9 óráig beérkező megrendeléseket még aznap ki tudjuk szállítani, míg a 9 után vagy a nem munkanapon beérkező megrendeléseket a következő munkanappal áll módunkban kiszállítani. Vidéki cím esetén a kiszállítás 2-3 munkanap.

Hétvégén vagy munkaszüneti napokon nem tudunk árút kézbesíteni, illetve erre vonatkozó kérést teljesíteni.

Az árut a megrendeléskor megadott címre futárszolgálattal kézbesítjük 8-16 óra között. Ha az árut csak délelőtt vagy délután áll módjában átvenni, ezt vásárláskor kérjük a megjegyzésben feltüntetni.

Fizetés átvételkor csak készpénzzel lehetséges. A számlát az áruval együtt a futár kézbesíti.

Kérjük Önt, hogy az árut átvételkor még a futár jelenlétében vizsgálja meg, és ha sérülést vagy hibát észlel kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot.

A megrendelés lemondásának módja

A már visszaigazolt megrendelésén is változtathat. Ebben az esetben kérjük hívja a 06(30)858-41-34-es számot vagy írjon a Ez az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez. címre. Az e-mailben kérjük tüntesse fel a megrendelési számot.

Elállás joga

Ön mint vásárló, a megrendelt termékek átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól, kivéve, ha a megrendelt és kiszállított áru természete a visszaszolgáltatást nem teszi lehetővé, vagy ha az árú romlandó. Cégünk köteles Önnek a termékért a kifizetett vételárat visszatéríteni, ha Ön az árut sérülésmentesen, hiánytalanul, bontatlan csomagolásban hozzánk visszajuttatta. A visszatérítést legkésőbb az áru visszaszolgáltatásától számított harminc napon belül vagyunk kötelesek teljesíteni.

A visszatérítés szállítási költségre nem vonatkozik, és az elállási jog gyakorlásából fakadó esetleges visszaszállítási költségek is a megrendelőt terhelik.

Elállási jog gyakorlása

Amennyiben elállási jogával kíván élni, ezt e-mailben és telefonon is tudja felénk jelezni. Telefonon a 06 1 228 3540-es számon, míg e-mailben a Ez az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez. címen várjuk megkeresését.

Keresés a boltban

Bevásárlókocsi

 x 
A kosár üres

USZT