BRILLiáns siker

Ezúton szeretnénk gratulálni a Brill kiváló eredményeihez, melyet a 2015. évi Országos Pálinka- és Törkölypálinka Versenyen ért el. A következetes, lelkiismeretes munka ismét meghozta gyümölcsét:

- 2 champion díj

- 10 aranyérem

- 6 ezüstérem

- 1 bronzérem

 

Új borászat a Kunsági Borvidékről

  

Júniusban új borokkal bővült magyarországi kínálatunk: bemutatjuk a Polyák Borászat borait!

 

Kunszállási Királyleányka 2014 (960 Ft/palack), mely jellegzetes borfajta, kellemes muskotály illatú bor, talán ennek köszönhető, hogy az egyik legkönnyebben felismerhető fajta.

Kunszállási Ottonel Muskotály 2014 (1150 Ft/palack), mely Kecskemét város bora 2015-ben!

Az Ottonel Muskotály az egyik legősibb fajták egyike mely népszerű a borvidéken is, és pompás termést ad. Legkedveltebb kiegészítő szőlőfajta. Kellemes, könnyed, frissítő, fajtajelleges bor mely a fogyasztóban maradandó élményt hagy.

Kunszállási Merlot Rozé 2014 (990 Ft/palack), mely a kunsági borvidék korai szüretelésű Merlot szőlőből készült rozé bora. Acéltartályban, irányított hőmérsékleten erjedt. Az illatában piros bogyós gyümölcsöket idéző jegyek a szájban telt és élénk benyomással társulnak, melyet a széndioxid frissebbé és üdébbé tesz.

 

 

Spirit of Wine 2015 választék

 

Az idei Spirit of Wine rendezvényünkre sok újdonsággal készülünk. Bemutatkoznak új külföldi és magyar pincék, akiknek a termékeivel már bővítettük, vagy éppen fogjuk bővíteni a kínálatunkat. Érdemes idén is ellátogatni a Sofitel hotelbe 2015 április 18-án, kóstolni és visszakóstolni!

A kiállítók és kóstolható termékeik listáját itt olvashatjátok:

Bővebben...

USZT